We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

***TE KOOP*** bij Paardenwagentje•NL | MVVHORSETRUCKS.COM. 

Originele keurige witte Renault Master 2.3L paardenwagen van het merk MTM met pro safety en dubbele cabine. De paardenauto uit 2011 in de kleur wit ziet er nog goed uit en heeft een  5 zitplaatsen en berging/ slaapplaats boven de cabine. De wagen heeft 150PK, is handgeschakeld met 6 versnellingen, heeft airco, cruisecontrol, trekhaak en nog heel veel meer. Mtm carrosserie staat erom bekend dat de opbouw super sterk en degelijk is. Paardengedeelte is voorzien van een pro safety inrichting met borstdeuren die open kunnen, weefrekken, kopschot en hoog verschuifbaar tussenschot, uiteraard kun je binnendoor van de zadelruimte naar de paarden. De gespleten zijklep heeft bovendeuren die u op concours al fijn open kunt zetten en een lichte korte onderklep. De zadelruimte is achterin het paardengedeelte met hoofdstel haken en zadelsteunen. De wagen heeft NL kenteken en kunt u meteen rijden. Wij kunnen hier op locatie te naamstellen. Papieren op Duits of Belgisch kenteken is mogelijk tegen meerprijs. Onlangs een nieuwe apk gehad. 

 MAURICE VAN VLIET HORSETRUCKS BV | PaardenwagentjeNL | MVV HORSETRUCKS Weduwestraat 12, 4884 MV, Wernhout (gemeente Zundert) NL (rdw erkend) Meer info graag pb of sms, Whatsapp of bel Maurice: 0031(0)6-13840220 handy