We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop uit eigen fokkerij:

Midsummer Night’s Dream

Midsummer is een knappe 7-jarige ruin van Dettori. Hij komt uit onze merrie Hestia-Nomia die in de sport op ZZ-licht niveau heeft gepresteerd. De vader van Midsummer - Dettori - presteert op Grand Prix niveau onder Dominique Fillion. Midsummer is op L1-niveau uitgebracht in de sport. In de training is hij al verder doorgereden. Hij springt een goede vliegende wissel en is klaar om uit te worden gebracht in de sport.

Midsummer is een plaatje om te zien onder het zadel. Midsummer is 1.65m1 groot en is in december 2022 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd incl. hals en rug.

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1937443/midsummer-night-s-dream

Midsummer komt uit een goede sportstam. Inmiddels zijn er al 4 hengsten uit onze merrielijn goedgekeurd bij verschillende stamboeken, waaronder: Jack Sparrow (DWB), Kaiser Weltino (KWPN), Pitch Perfect (KWPN, OLD) en Vince Charming (OLD). Vince Charming is gefokt uit een halfzus van Midsummer. De andere 3 hengsten komen uit de halfzus van de moeder va Midsummer.

Voor meer informatie +31 612430628

Stamboom

Vader Dettori
Grand Prix
Vader van vader Desperado
Grand Prix
v.v.v. Vivaldi
PSG/Inter I
m.v.v.
Moeder van vader Diamond Eye
v.m.v. De Niro
Grand Prix
m.m.v. World of Magic
Moeder Hestia-Nomia
Elite, Sport
Vader van moeder Charmeur
Grand Prix
v.v.m. Florencio
PSG/Inter I
m.v.m. Trendy
Elite, Preferent
Moeder van moeder Antine-Nomia
Elite, Sport, Preferent
v.m.m. Negro
PSG/Inter I
m.m.m. Pinomia
Prestatie, Preferent, Ster