We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Toto Jr x De Niro x Weltmeyer - deze stamboom maakt zijn belofte waar!
Onze Toto Flame is een extreem type hengstveulen met veel charme en expressie. Hij heeft een uitmuntende stap, een zeer grondgedekte galop en een dynamische en ritmische draf. Natuurlijk loopt hij al met het halster, kan hij zijn hoeven optillen en heeft hij een vriendje om mee te spelen. Hij gaat elke dag de wei in en slaapt 's nachts bij zijn moeder in de box in een zacht, warm bed van stro en veel hooi. Natuurlijk wordt hij ook regelmatig ontwormd. De De Niro-merrie was zelf in de sport en bracht de 4e en 5e beste veulens van Duitsland op de Duitse veulenkampioenschappen in Lienen. Een van de twee werd als jong paard verkocht aan een gouden medaillewinnaar.

Deelayla haar eerste veulen won M** en krijgt dit jaar haar eerste veulen. Deelayla geeft schoonheid en rijdbaarheid door aan al haar veulens. We hadden dezelfde dekking in 2023 en die beviel zo goed dat we dit jaar weer een geweldig Toto Jr veulen kregen.

Je bent van harte welkom om ons te bezoeken, dan kunnen we bij de wei zitten en een kopje koffie drinken en naar de spelende veulens kijken.

Stamboom

Vader Glock's Toto Jr
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v. Lomika
Moeder van vader Desperada
v.m.v. Desperados
m.m.v. Regentin
Moeder Deelayla
Vader van moeder De Niro
v.v.m. Donnerhall
m.v.m. Alicante
Moeder van moeder Wienerin
StPrSt
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m. Amorette