We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in het hart verkoop ik mijn lieve 6 jarige merrie Noralynn ( Henkie x Holland). Noralynn is een lieve merrie van ongeveer 1.75/1.76m ( niet officieel gemeten). Ik heb haar als veulen gekocht, dus haar hele geschiedenis is bekend. 

Noralynn heeft 3 goede gangen en heeft zeker potentie voor de hogere dressuursport. Het is een werkwillig paard met veel power. De reden van verkoop is dat Noralynn helaas te groot is voor mij, en ik daar met het rijden tegenaan loop. Ze is een lieve, eerlijke merrie, maar heeft wel een zekere en consequente ruiter nodig, aangezien ze zelf nog weleens wat onzeker/kijkerig kan zijn. Springen heb ik nooit echt gedaan omdat mijn ambities hier niet liggen, al heeft ze wel een paar keer vrij gesprongen en was ze dan ook erg enthousiast. 

Noralynn houdt van aandacht en zoekt je ook altijd even op. Ze staat bij mij aan huis samen met mijn shetlander ruin en twee merries. Ze is sociaal naar andere paarden; mijn shetlander en andere merrie kunnen altijd samen met Noralynn uit dezelfde hooibak eten of zelfs uit dezelfde voerbak. 

Noralynn is altijd netjes op tijd geënt, naar de tandarts en naar de hoefsmid geweest. Ook gaat ze makkelijk de trailer op.

Aangezien  het mij erg aan het hart gaat, gaat Noralynn alleen weg naar een 5 sterrenhuisje waar ze overdag veel buitenkomt. Dit is ze namelijk al haar hele leven gewend.

Voor vragen of filmpjes gelieve te appen naar 06 41 30 43 99

Stamboom

Vader Henkie
Vader van vader Alexandro P
keur
v.v.v. Koss
preferent
m.v.v. Itilde
Keur, preferent
Moeder van vader Beaujamanda
ster
v.m.v. Upperville
m.m.v.
Moeder Poco loco's palermo
elite, sport-(dres), Ibop-(dres), prok
Vader van moeder Holland
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Morana
ster, preferent
v.m.m. Elcaro
m.m.m. Ramono
ster