We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aan haar prachtige, lieve snoetje en grote oog zie je het al: Deze pony heeft een hartje van goud! Muis is een schatje. Echt heel erg eerlijk en nuchter en mak. Er is veel met haar omgegaan en gewerkt, dat merk je. Daarnaast heeft ze nog eens 3 hele ruime gangen.Ze heeft een beetje geschuurd, maar daar hebben we haar voor behandeld.  Muis is zeer verkeers,- en trailermak. Kan bij ons bereden worden door de meest beginnende kindjes ( natuurlijk onder begeleiding ).    Ze is 5,5 jaar oud en ca 1.15 m hoog. Zou ook een uitstekende menpony zijn. Een paradepony, dat is de lieve Muis! 

Prijs: €2.450,- incl. deken. Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website? 

Paard op afbetaling kopen
 Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap. Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling. Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen. Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.