We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leuke dressuurmerrie te koop! 
nog maar net onder het zadel, maar heel braaf en niet kijkerig. 
Vader is een internationale grandprix hengst die leuke resultaten heeft behaald nationaal in de grand prix en internationaal lichte tour onder mezelf (Jennifer Reimer)
Uit de moederlijk komen ook meerdere sportpaarden. Vader van de moeder is goedgekeurde dekhengst die werde gereden door Emmelie Scholtens. 

De merrie kan leuk lopen en voor net zadelmak te zijn redelijk makkelijk al. Heeft een goede looplust maar niet overdreven heet. 
heeft 3 goede basisgangen. Momenteel nog wat overbouwd dus gaat zeker nog een stuk groeien. Zal 167 ongeveer worden. video op aanvraag. Gemiddelde prijsklasse wegens een kleine opmerking (fragmentje linksachter sprong, maar geen zwelling of reactie en kan indien gewenst door nieuwe eigenaren operatief verwijderd worden maar is tegenwoordig niet meer nodig volgens meerdere dierenartsen en ik doe het zelf nooit als ze geen last hebben) 
voor de rest geen opmerkingen. 2 weken geleden ontwormd en bij de tandarts geweest (wolfstand getrokken) 

whatsapp: 0032 473 9455 91
locatie: Kalmthout, Belgie


 

Stamboom

Vader Daiquiri Royal
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.