We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor onze 15 jarige Espoir fait vivre zoeken wij een nieuwe plek. Haar afstamming is Ampere x Armstrong x  Aperitif. Bekijk haar volledige afstamming op horsetelex: https://www.horsetelex.de/horses/pedigree/2246314/espoir-fait-vivre. 


Haar broer is de kwpn goedgekeurde hengst Navarone, welke in Amerika in zowel dressuur als springen op hoog niveau wedstrijden liep. 

Ze is bij ons op latere leeftijd naar de keuring geweest  waar ze haar ster predicaat behaald heeft. Ze wordt makkelijk drachtig, bevalt snel en zonder complicaties en is een goede moeder. Ze is heel makkelijk met andere paarden, kan ‘s nachts op stal maar ook 24/7 buiten. 

Ze is momenteel voor april 2025 drachtig van de jonge hengst Vino Tinto, een zoon van de top vererver Viva Gold. In verband met haar huidige veulen zal ze in oktober/november kunnen verhuizen. 

Stamboom

Vader
Ampere
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Goedele
Keur prest
Vader van moeder Armstrong
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.