We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: EETHEN
Fokker: Dhr. D van den Herik - +31 (0)6-25030705

Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Is dit jouw koningin?

Uqueen is een correct gebouwd en vriendelijk merrieveulen met drie goede basisgangen. Als je opzoek bent naar een vriendin voor het leven, moet je zeker een kijkje bij deze koningin nemen.

Uqueen stamt uit de Nomana merrielijn. Hierin vinden we o.a. het PSG/Inter I paard Ushi (v. Democraat) - Samantha Jane Morrison (GBR), het PSG/Inter I paard Ice & Fire (v. Apache) - Caroline Rijnders (NED), het Grand Prix paard Pele (v. Ferro) en het Grand Prix paard I-Catcher (v. Johnson) - Stefan Lehfellner (AUT).

-----
Vader is de spraakmakende NRPS goedgekeurde hengst This is Naqueen (v. Trafalgar). Tijdens zijn verrichtingsonderzoek noteerde hij maarliefst 4 x het cijfer 10 en behaalde hij het ultieme puntentotaal van 97!! Ook tijdens de verrichtingstest in Duitsland liet de hengst van zich horen en met een 9,07 liep hij daar bijna alle Duitse- en KWPN-toppers er af.  This is Naqueen combineert zijn geweldige talent met een top karakter!

In januari 2024 drong de hengst door tot de finale van Subli competitie die verreden werd op Jumping Amsterdam en eindigde hij op een verdienstelijke 3e plaats met een percentage van 72,6%. In maart 2024 mocht This Is Naqueen de winst in de NRPS hengstencompetitie klasse Z op zijn naam schrijven. Inmiddels is hij ook doorgedrongen tot de laatste selectieronde voor het WK jonge dressuurpaarden 2024.

Stamboom

Vader This is Naqueen
Vader van vader Trafalgar
v.v.v. Totilas
Grand Prix
m.v.v. Paola
ZZ-Zwaar
Moeder van vader Aqueeni
v.m.v. Samba Hit I
Grand Prix
m.m.v. Ucieni
PROK, Z1
Moeder Mianca
Vader van moeder Feel Good
PSG/Inter
v.v.m. Contango
Grand Prix
m.v.m. Vamora
Elite, Preferent, PROK
Moeder van moeder Gianca
Ster, voorl. Keur, PROK
v.m.m. Amazing Star
PSG/Inter I
m.m.m. Tianca
Ster