We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: LITH
FOKKER / CONTACT: Dhr. H. van de Weerdt – +31 (0)6 – 55872546
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
1 in een miljoen!

Wat een mooi model en extra bewegend merrieveulen van de jonge hengst One Million (v. Vivaldi). Moeder Gassada noteerde bij haar stamboekkeuring maarliefst 3 x het cijfer 8 voor haar stap, beweging en galop en een 8,5 voor haar draf. Als je opzoek bent naar een nieuwe aanwinst voor de sport of fokkerij, dan is dit je kans!

In de merrielijn vinden we o.a. het Lichte Tour paard Kirencio RFS (v. Florencio) en het Grand prix paard Kupido (v. Cupido) - Linde Hofs (NED)
-----
Moeder is de Keur, EPTM-merrie Gassada (v. Rhodium). Zij noteerde bij haar stamboekkeuring maarliefst 3 x het cijfer 8 voor haar stap, galop en beweging. Voor haar draf noteerde ze een 8,5. Haar nakomeling, de hengst Kingstone (v. Firestone) mocht als 6 jarige het goud op zijn naam schrijven bij de SBB competitie voor jonge paarden in Broechem - België. Daarnaast bracht zij de Ster merrie Ossada (v. Just Wimphof) en de Ster, voorlopig Keur en PROK gekeurde merrie Nessada (v. For Ferrero).

Grootmoeder is de Ster merrie Massada (v. Hitchcock). Zij is naast Gassada de moeder van de KWPN 3e bezichtigingshengst Wisconsin (v. Rhodium), de Preferente merrie Zassada (v. Rhodium), het Z1 geklasseerde dressuurpaard Fair Top (v. Zizi Top) en het Grand Prix paard Kupido (v. Cupido) - Linde Hofs (NED).
-----
Vader is de jonge KWPN hengst One Million (v. Vivaldi). Een hengst met een prachtig model, een top karakter en instelling. In 2023 mocht hij de reserve titels bij de PAVO-cup en de KWPN hengstencompetitie al op zijn naam schrijven.

Stamboom

Vader One Million
Vader van vader Vivaldi
Preferent, PSG/Inter
v.v.v. Krack C
Keur, Grand Prix
m.v.v. Renate-Utopia
Ster, Pref, Prest, D-OC
Moeder van vader Joyrider
Elite, IBOP-dr, PROK
v.m.v. Apache
Grand Prix
m.m.v. Negro
Inter A/B/II
Moeder Gassada
Keur, EPTM-dr
Vader van moeder Rhodium
PSG/Inter I
v.v.m. Ferro
Grand Prix
m.v.m. Larcona
Keur, Prestatie
Moeder van moeder Massada
Ster
v.m.m. Hitchcock
Z2 dressuur, 1.20m
m.m.m. Carmen
Keur