We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens beëindiging van de paardensport/fokkerij door de eigenaar:
Mooie, zwarte merrie die interessant is voor de fokkerij, ook geschikt als sportpaard. Lola heeft afgelopen jaar een veulen gekregen en is daarna niet meer opgepakt in het werk. Ze wordt dus momenteel niet gereden. Als koper dus nog alle keuze wat dit jaar te doen.

Als nakomeling uit de lijn van Ganzania (v. Bellisimo M en moeder van meerdere Elite paarden), grootmoeder Tomentosa Le Coupied (v. Ferro , moeder van o.a. GP paard Zygrande Le Coupied), overgrootmoeder Lotus (v. Donnerhal en moeder van de goedgekeurde hengst Galandro) en overovergrootmoeder Charites (v. Roemer en moeder van GP-paard Nadine, succesvol uitgebracht door Hans Peter Minderhoud), is sport verankerd in de moederlijn. De combinatie van deze moederlijn met de momenteel geweldig presterende Glamourdale maakt Lola tot een uitermate interessante merrie voor de fokkerij!

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ganzania
Vader van moeder Bellisimo M
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tomentosa Le Coupied
v.m.m.
m.m.m.