We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🐴 Te Koop: Fokmerrie Zwart - Wynton x Krack C 🐴Op zoek naar een waardevolle toevoeging voor jouw fokprogramma? Ontmoet onze prachtige zwarte fokmerrie, afstammend van de befaamde Wynton en Krack C. Met een indrukwekkende afstamming, is deze merrie een aanwinst voor elke fokkerij.🌟 Kenmerken:Afstamming: Wynton x Krack C
Kleur: Zwart
Leeftijd: 16
Nakomelingen: 3 nakomelingen nog in bezit en te bezichtigen
🌿 Fokkwaliteiten:Uitstekende bloedlijnen voor dressuurBewezen vererver van talent en kwaliteitGezonde en sterke merrie, klaar om haar genen door te geven aan de volgende generatie🔍 Bezichtiging: Kom deze prachtige merrie zelf bewonderen en maak kennis met haar nakomelingen. Bezichtigingen op afspraak zijn mogelijk en bieden de kans om de kwaliteiten van deze merrie van dichtbij te ervaren.📞 Contact: Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, foto's en prijzen. Dit is een unieke kans om een waardevolle toevoeging aan jouw fokprogramma te verwerven. Mis het niet!

Stamboom

Vader Wynton
Preferent
Vader van vader Jazz
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Acacia
Prestatie Prok
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vanity
Keur
Vader van moeder Krack C
Keur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rhapsody
Preferent Prestatie
v.m.m.
m.m.m.