We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie zoekt er nog een leuke fokmerrie, gezelschapspaard of coachingspaard? Na lang wikken en wegen heb ik besloten te stoppen met de fokkerij en voor de aller liefste Evi een nieuw huisje te zoeken!

Evi is een onwijs lieve en makkelijke 15 jarige Vivaldo x Houston (fok)merrie met het sport predicaat. 1.60 groot en heeft veel sport (Springen en dressuur) in de lijn. Heeft nu 3 veulens gehad die mooi aan de maat lijken te zijn, (2019 v. Desperado, 2022 v. Hermes en 2024 v. Opoque) en de laatste is nu een kleine week oud en te bekijken! Hoewel ze niet langer meer geschikt is als rijpaard, heeft ze veel aanleg getoond in zowel de dressuur als het springen. (video’s aanwezig) Ze heeft Z2 dressuur gelopen en heeft een ongelofelijk sterk achterbeen. Haar volle broer loopt onder zijn 3de ruiter Grand Prix. https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1863699/evita Prijs bespreekbaar, goed huisje is het aller belangrijkste! Eventueel kan ze in overleg blijven staan bij Carola Timmer Veterinary & Equine Services. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op.

Stamboom

Vader Vivaldo
Vader van vader Polansky
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Houston
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.