We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Glock's London (Carembar de Muze) x Karandasj x Julio Mariner
30-04-2013
1.78m

Röntgen goed gekeurd als 1 jarige - PROK Zangersheide goedgekeurd als 2,5 jarige- 2019/2021 Röntgen hals, rug en benen wederom goedgekeurd en klinische keuring.

Veelzijdige grote lieve ruin voor zekere ruiter.
L2 dressuur, 1.10m springen en B-SGW geklasseerd.
Tevens bekend met W.E., lange lijnen, longeren enkel en dubbele lijn, aquatraining, zadel- en bitloos, buitenritten, enz.

Braaf in omgang, zeer goed opgevoed, echt super lief en mensgericht. Sociaal naar paarden, merries en ruinen, hoge rang in kudde. 
Makkelijk te laden, ook alleen en door 1 persoon. Zowel braaf op trailer als vrachtwagen, staat super rustig tijdens transport. Braaf bij dierenarts, tandarts, hoefsmid, fysio, met in en uit weide halen.
Braaf met opzadelen, ook op vreemd terrein.

Goed bijgehouden met enten, ontwormen, training, fysio, tandarts, zadelpasser, enz. 

Paard houdt van afwisseling, gaat graag mee op stap. Paard past zich aan aan ruiter en topbraaf met (iets oudere) kinderen of redelijke beginners. Maar is niet het karakter voor onzekere ruiter.
Heeft zich wel laten kennen als zeer bomproof. Paard kan best wat onzeker zijn ondanks zijn grootte, is licht in aanleuning, goed aan de hulpen en netjes getraind. Van nature en door grootte en karakter niet heel vlug in beweging en reactie (flegmatiek). 
Paard werkt graag en hard, wordt niet graag gedwongen. 

Gaat hier weg vanwege onzekere jeugdige ruiter die niet verder komt en durft op wedstrijden doordat ze zelf op afstanden onzeker is. Paard vertoont dan brutaal gedrag en maakt haar nog onzekerder.
De keren dat ruiter wel goed gaat, zijn ze eigenlijk altijd foutloos!
Paard verdient beter en wil zo graag lekker aandacht en aan de slag.


Paard heeft ruimte nodig ivm grootte lichaam, bovengemiddelde ruime stal en trailer hier.
Paard heeft goed onderhoud voor hoeven nodig, rondom op ijzers. Dit ivm sneller een brokkelrand. Is hier top onder controle en geen enkel probleem meer, maar vraagt extra aandacht.
Paard lijkt soms gevoelig voor stof en/of graspollen. Hier geen probleem met goed management; stofarme (buiten) stal, vlas, geen stoffig hooi en stro in of rond box, vaker buiten en hier stomen we het hooi.

Zoek jij een groot, lief, stoer paard die soms ook gewoon een leider nodig heeft omdat onder het stoere uiterlijk en gedrag een klein hartje zit? Wil jij liefst van alles doen met een paard en genieten van alles wat paardensport kan bieden? Ben jij zelfverzekerd genoeg als ruiter?

Kom dan gerust eens kennis maken met Irroy.
Vraagprijs paard € 11.500, is licht bespreekbaar.
Tegen meerprijs alle benodigdheden over te nemen (ivm vaak XL-maten) A-kwaliteit dekens, hoofdstellen, zadel enz zijn aanwezig. Naar wens over te nemen.

Stamboom

Vader Carembar de Muze
Erkend
Vader van vader Nabab de Reve
v.v.v. Quidam de Revel
Erkend
m.v.v. Melodie en Fa
Moeder van vader Ta Belle van Sombeke
v.m.v. Chin Chin
Erkend
m.m.v. La Belle van Sombeke
Moeder Urchis
Vader van moeder Karandasj
Keur
v.v.m. Fedor
Keur
m.v.m. Corrie
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Orchis
Ster
v.m.m. Julio Mariner
Erkend
m.m.m. Dakar