We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege lichamelijke klachten van de eigenaresse te koop. 

Deze lieve ruin verdient een 5* huisje. Hij heeft een top karakter en is goud eerlijk. Hoewel hij een dressuur afstamming heeft, is het meer een allrounder. Gaat graag op buitenrit, op pad en is bekend met balkjes (weinig gesprongen). Vindt de afwisseling in het werk leuk. Voor het dressuurwerk heeft hij een doortastende ruiter nodig. Hij past zich aan aan de ruiter, is rustig bij een meer onervaren ruiter en heet te krijgen bij een ervaren ruiter. Meer een mannenpaard dan damespaardje. Is L1+11 geklasseerd (L2 startgerechtigd). Heeft (veel) meer in zijn mars bij de juiste combinatie. 

Niet snel onder de indruk en is binnen, buiten, vreemd terrein, zomer en winter overal en altijd hetzelfde en echt topbraaf. Is alleen te laden in de trailer en gewend om geregeld op pad te gaan. 

De afgelopen vijf jaar geen blessures gehad. Rechtstreeks van de fokker gekocht, hele geschiedenis is bekend. Gelijke voeten. 

Begin april gecheckt door DA en gezond bevonden. Eind februari voor het laatst bij de tandarts geweest. 

Keuren toegestaan k.k.

Voor meer informatie of het maken van het afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of via Whatsapp. Stamboom

Vader Negro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vamora
Vader van moeder Florestan I
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.