We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

***TE KOOP*** bij Paardenwagentje•NL | MVVHORSETRUCKS.COM

WOW! Wat een unieke mooie super de luxe zilveren Renault Master paardenwagen van Krismar KR uit 2022 met hengsten uitvoering en dubbele cabine. De originele paardenwagen 2.3L met automaat is zeer goed onderhouden met 5 lederen zitplaatsen in de cabine, 53.000KM, slaapplaats, 170PK, airco, radio, navigatie, camera en cruise control. Onder de zitbank nog een ruime berging. Paardengedeelte is ingericht met stallion lay-out en aparte verlengde zadelkamer. Verschuifbaar hoog tussenschot voorzien van stootkussens en een draaistang met mat eronder voor het 2e paard aan de klep kant. Achterin de wagen zien we links en rechts plaats voor de zadels en hoofdstel haken, wit en blauw licht, ventilator, dakluik en diverse ramen. Verder heeft de wagen nog een trekhaak, treeplank, lichtmetalen velgen, berging boven de cabine, een gespleten lichte zijklep met bovendeuren. Wagen heeft nu een Duits kenteken. Nederlands kenteken is inclusief de prijs. Top mooie wagen, die onlangs groot onderhoud heeft gehad.  Ready to go ✅.

MAURICE VAN VLIET HORSETRUCKS | PaardenwagentjeNL | MVV HORSETRUCKS Weduwestraat 12, 4884 MV, Wernhout (gemeente Zundert) NL (rdw erkend) Meer info graag pb of sms, Whatsapp of bel Maurice: 0031(0)6-13840220 handy