We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

**GERESERVEERD**
Charlie Knockroundaly is de doopnaam van deze kanjer. Charlie is een kerngezonde ruin van ca 157 m hoog: Door zijn lekkere volle bouw ook een ideaal familiepaardje, voor zowel kids als volwassenen. Hij is hier in de omgang, trailer, op stal in de molen en op straat super meerwerkend. Onder t zadel lekker voorwaarts en eerlijk. Hij is 4 jaar oud dus de toekomst ligt aan je voeten met hem!Inclusief keuringsrapport, inclusief bloedafname, door een paardenarts gedaan, waarbij een positief advies is afgegeven voor de recreatie. Hij moet leren wat gedragener te gaan lopen. Dit kun je ook verbeteren met grondwerk.

Prijs  van 3450,- naar 2450,- Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Paard op afbetaling kopen
Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap. Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling. Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen. Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.