We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De Krismar 3,5 ton trailer is de perfecte stijlvolle oplossing voor iedere paardeneigenaar die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en duurzame vervoersoplossing.

De standaard inbegrepen opties garanderen de veiligheid en het comfort van u en uw paarden tijdens het vervoer en kan in elke wenselijke kleur worden geleverd. 

De trailer is in verschillende uitvoeringen bij ons verkrijgbaar:• 2 paards met living• 2,5 paards met living• 3 paards met living• 4 paards met opbergruimte.

Het paardengedeelte waarin de paarden diagonaal staan, is voorzien van LED dag en nacht verlichting, temperatuur sensor en camera die optioneel gekoppeld worden aan een display in de cabine. Ook zijn er 1 speciaal dakraam en 2 turbo fans(bestuurbaar vanuit de living) geïnstalleerd.

De living is te bereiken via het paardengedeelte en een aparte deur aan de buitenzijde met code slot. Het zitgedeelte is om te bouwen tot twee slaapplaatsen. Ook is er een keukenblok met koelkast, magnetron en gootsteen aanwezig die de living en deze trailer uitermate geschikt maken voor meerdaagse evenementen of reizen.

De trailer is volledig uitgerust met achteruitrij camera, 12V/230V systeem en 150 liter vers water tank.

Heeft u interesse of vragen over deze trailer? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Ook met lease privé of zakelijk en het inruilen van uw eigen trailer of horsetruck is er bij ons veel mogelijk.