We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Unieke kans om jong gebruikte Paragan Equistar 3 XL paardenvrachtwagen met hengsten uitvoering aan te kunnen schaffen. Slechts 34.500KM! Worden zelden te koop aangeboden en zeker niet in deze full option uitvoering met lage km stand. Zeer degelijke gebouwde hengsten uitvoering welke ook nog eens een luxe uitstraling heeft. Voorzien van hengsten uitvoering met verschuifbaar tussenschot en openslaande tussendeuren. Betreft een lange uitvoering, hierdoor meer ruimte achter het paardengedeelte! Het blijft hierdoor nog steeds mogelijk om het hoge tussenschot eenvoudig te verschuiven naar de zijwand. Hierdoor ontstaat er een grote box wat ideaal is voor het vervoeren van merrie met veulen. Luxe uitvoering met dubbel camera systeem met LCD scherm, airco, trekhaak, gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding met dubbele stiksels , LED dag/nacht verlichting binnen, ventilatie in paardengedeelte, etc. etc.

Leasing/financiering mogelijk

Voor complete foto reportage, kijk bij ons op de website www.hulshofhorsetrucks.nl !
Diverse jong gebruikte 2-paards paardenauto's en paardenvrachtwagens uit eigen productie op voorraad, kijk ook eens op onze website of volg ons op Facebook @HulshofHorsetrucks

Aanpassingen aan bestaande voorraad is altijd mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak gelieve telefonisch contact op te nemen met 0653184150

Alle inruil bespreekbaar.

Bezichtiging uitsluitend op afspraak mogelijk!

Onder voorbehoud van druk en zet fouten