We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De Vijfwege Hoeve is een stalling gesitueerd in De Haan; gezellige badplaats aan de Belgische kust en is omringd door eindeloze uitzichten en velden. De hoeve is gelegen op een perceel van bijna 7 Ha en bestaat uit een landhuis met bijgebouwen en stallen waar momenteel een paardenpension voor 40 paarden is gevestigd. 

Goede verbinding met E40 (5min); luchthaven Oostende op 20min; EHS (internationaal transportbedrijf voor paarden) is op 15min. 

Het landhuis is traditioneel gebouwd, waarbij gebruik werd gemaakt door veel natuurlijke materialen zoals massief houten balken. De bijgebouwen bieden vele mogelijkheden.
Het huidige paardenpension bestaat uit: binnenpiste 45m x 25m, verlichte buitenpiste 20m x 40m, 40 stallen verspreidt over verschillende gebouwen, cafetaria, longeercirkel, mestvaalt. Er zijn zonnepanelen aanwezig op de huidige binnenpiste. 
De gebouwen staan op 1,18 Ha, weides circa 5,63 Ha en bevinden zich mooi rondom de hoeve. 

01/01/2024 is er een nieuwe vergunning toegekend onder de noemer fokkerij, dit biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden: nieuwe buitenpiste, nieuwe binnenpiste, overdekte stapmolen en longeercirkel, verschillende paddocks, schuilhokken, woning, ... (zie bijlage). Een upgrade van de volledige site is vergund. 

Contact en prijs bij Wim Nyssen.
wimnyssen@hotmail.com
0032 478 43 70 80