We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Just for Pleasure, Epleaser van 't Heike x Matchero
Just zijn naam zegt het allemaal. Het is een uniek sportpaard mét ervaring en goede resultaten op internationaal niveau. Hij loopt succesvol 3* niveau eventing wat maakt dat hij alle drie de disciplines fantastisch kan.
Just is een erg goed springpaard en loopt momenteel 1.25M, hij kent alle oefeningen in dressuur tot en met niveau Z2 in België en loopt cross 3*. 
Hij is een erg werkwillig paard. Super braaf om dressuur te rijden en mee te gaan wandelen. Voor jumping en eventing heeft hij wel wat pit dus een zelfzekere ruiter is voor deze disciplines wel nodig. 
Met mij behaalde hij mooie resultaten en vele prijzen. Het is dan ook met veel spijt in het hart dat ik hem o.w.v. persoonlijke redenen moet verkopen.
Hij gaat enkel naar een 5* huis waar hij zeker nog vele dromen zal waarmaken en dit kan dus op elk niveau en in elke discipline. 
Prijsklasse voor deze leermeester op aanvraag.
Just verkeert in perfecte gezondheid en heeft geen stalgebreken.
Indien oprechte interesse graag contact opnemen via Whatsapp en dan kan ik ook vele video's doorsturen.
0032494276531

Stamboom

Vader Epleaser van 't Heike
Vader van vader For Pleasure
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Gigantin
Moeder van vader Valentina van 't Heike
v.m.v. Nabab de Reve
m.m.v. Quanina van 't Heike
Moeder Orfana
Vader van moeder Matchero
v.v.m. Matcho X
m.v.m. Grossfuerstin
Moeder van moeder Arabel
v.m.m. Buenaventura XX
m.m.m. Nina