We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze lieve 10-jarige ruin is op zoek naar zijn nieuwe forever home (Bubalu VDL X Silvio II). Balu, officiële naam Inline, is een erg lieve en aanhankelijke ruin. Het is een ongelooflijke goedzak in de omgang en hij is erg sociaal naar andere paarden. Hij is ongeveer 1.55m groot, wat hem een E-pony maakt. Balu staat nu samen met drie merries 24/7 buiten met schuilmogelijkheden en hier wordt hij erg gelukkig van. Hij is graag zoveel mogelijk buiten en voelt zich nog jong, waardoor hij graag speelt met soortgenoten.

Balu is een laatbloeier. Hij is op jongere leeftijd ingereden en heeft hierna een hele tijd kunnen groeien en paard kunnen zijn. Ik heb hem sinds afgelopen juni weer opgepakt onder het zadel en dit doet hij braaf. Hij heeft een eerlijk karakter, maar hij is wat onzeker, waardoor hij spanning op kan bouwen tijdens het rijden. Met de juiste ruiter kan dit zeker minder worden, een ruiter die hem kan helpen zijn spanning te laten afvloeien. Helaas heb ik geen klik met hem onder het zadel.

Grondwerken en loswerken vind hij fantastisch om te doen. Hij heeft een heel groot hard en is ontzettend aanhankelijk. Balu staat absoluut niet in de weg en gaat alleen naar een 5 sterren huis.

Handelaren hoeven niet te reageren. Voor meer informatie of bij interesse graag een privébericht. Gelieve alleen te reageren bij oprechte interesse.

Stamboom

Vader Bubalu VDL
ERKEND
Vader van vader Baloubet du rouet
-
v.v.v.
-
m.v.v.
-
Moeder van vader Zancara
STB KEUR, PREFERENT, PRESTATIE
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Radetty
STB PRESTATIE
Vader van moeder Silvio II
STB
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Dorinda
STB PRESTATIE
v.m.m.
m.m.m.