We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige 3-jarige zwarte ruin, Ravi C

Op zoek naar een veelbelovend dressuurpaard? Maak kennis met Ravi C, een elegante 3-jarige zwarte ruin van 1.64m, geboren op 25 mei 2021. Ravi C is volledig röntgenologisch goedgekeurd op benen, hals en rug, waardoor hij klaar is om zijn talent te laten zien op het hoogste niveau. Met een indrukwekkende afstamming van Ladignac x Andretti, komt Ravi C uit een lijn met veel sportpaarden. Zijn moeder heeft zelf meerdere internationale dressuurpaarden voortgebracht, wat de belofte van Ravi C alleen maar versterkt.

Ravi C is niet alleen mooi, maar ook ontzettend lief. Op dit moment wordt hij zadelmak gemaakt, wat betekent dat je hem helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Met zijn sterke achterhand is hij lichtvoetig en beschikt hij over veel beweging in de schouder, waardoor hij klaar is om te schitteren in de dressuurring.

Ben jij klaar om samen met Ravi C de sportwereld te veroveren? Neem dan voor meer informatie contact op met Edwin (06-48186559).

Stamboom

Vader Ladignac
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hipsa C
ELITE, EPTM (dres), PROK
Vader van moeder Andretti
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder IPSA-JURE
PREF, PRES
v.m.m. Esteban
m.m.m.