We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie 4-jarige stoere ruin (eigen fok), goed ingereden. Goede looplust en fijn en meewerkend onder het zadel. Heeft al veel balans in het rijden, changeert makkelijk en springt al parcoursje onder zadel. Moeder is thuis ook te bezichtigen(drachtig van Mindset ES). Haar eerste nakomeling Odyllion II VD is verkocht naar Italië en heeft de eerste 5-jarige wedstrijden al (1,10 en 1,15 m) foutloos doorlopen (https://equiresults.com/competition/12456/272208/results).

Ik heb geen haast met verkoop, ik geniet ondertussen zelf ook van het verder opleiden. Heerlijk paard om mee te werken. Röntgenologisch goedgekeurd voor de sport, rapport aanwezig. Netjes opgevoed, keurig op de trailer en braaf op vreemd terrein. Dit stammetje wordt gekenmerkt door een fijn meewerkend karakter onder het zadel en in het parcours. Prijs is vaste prijs.

Stamboom

Vader Kallas
Vader van vader Dallas
v.v.v. Douglas
m.v.v. Wonder AS
Prestatie
Moeder van vader Fadessa H2
STB Elite, IBOP(SPR), PROK
v.m.v. Quality Time
m.m.v. Adessa H2
STB Keur, IBOP(SPR), SPORT(SPR)
Moeder Doekoe
STB STER, SPORT(SPR), PROK
Vader van moeder Dulf van den Bisschop
v.v.m. Heartbreaker
STB Preferent
m.v.m. Secret Love Wonderland
Moeder van moeder Orlande
v.m.m. Concorde
STB Preferent
m.m.m. Fabiola