We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een prachtige spring/allrounder/fok merrie te koop aangeboden,

Een fijne en zeer mooie merrie uit 2017 van rond de 1.65/1.66cm.

Mila is een fijne merrie om te rijden. Haar voorkeur gaat uit naar een lichte hand en een lichte zit, daarnaast kan ze bij het rijden wel haar eigen mening laten zien. Daardoor is ze niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter. ze heeft wedstrijd ervaring tot 90cm, ze neemt je graag mee over de sprong, hierbij trekt ze graag naar de sprong toe. Ze kent daarnaast ook verscheidene dressuuroefeningen.

Mila heeft een veulen gehad in 2021. Ze is braaf in omgang en altijd netjes op tijd naar de hoefsmid en tandarts geweest, ook altijd haar vaccinaties gehad. Ze kon bij te weinig training en langdurig stil staan af en toe haar linker achter knie op slot zetten, dit uit zich in een stapje. Dit is op dit moment nauwelijks nog   te zien omdat ze goed in training staat en binnendoor wordt bekapt. Ze heeft verder geen stal gebreken en is klinisch als röntgenologisch (benen + rug) goedgekeurd in 2021, alle foto's zijn aanwezig.

Leuk paard om verder mee te komen in de sport of recreatief, maar wel zo als eerder besproken is het een bloederige merrie met een mening. Gaat alleen weg bij een goede klik.

Ze wordt te koop aangeboden voor €8.500
Voor extra keuringen, kosten koper.

Bereikbaar via Whatsapp: 0636091198







Stamboom

Vader Connect
Vader van vader Conner
v.v.v. Casall
m.v.v.
Moeder van vader Marcie
v.m.v. Contender
m.m.v.
Moeder Luna
Vader van moeder Louise le Bon
v.v.m. Lancer II
m.v.m.
Moeder van moeder Donna-Kanta
v.m.m. Donnerschlag
m.m.m.