We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🌟 Te Koop: Veelzijdige Fok- en Rijmerrie 🌟

Op zoek naar een unieke merrie die niet alleen prachtige nakomelingen voortbrengt, maar ook een plezier is om mee te rijden? Maak kennis met onze veelzijdige parel die klaar staat om jouw hart te veroveren!

🐎 Naam: First Choice Lady
🌺 Leeftijd: 14 jaar
🐴 Ras: Ierse sportpony
♀️ Geslacht: Merrie
🎨 Kleur: schimmel

🌸 Over de Merrie:
Onze charmante merrie is een ware allrounder. Ze heeft bewezen haar waarde te tonen in de fokkerij door het produceren van prachtige nakomelingen met uitstekende kwaliteiten en temperament en elite predikanten .
Haar bloedlijnen zijn een ware aanwinst voor elk fokprogramma. Haar veulen van 2022 en 2023 zijn te bezichtigen ter plaatse. 

🏇 Rijkwaliteiten:
Wat deze merrie extra bijzonder maakt, is haar veelzijdigheid. Ze is goed opgeleid en reageert goed op alle hulpen, waardoor ze geschikt is voor gevorderde ruiters.

🌿 Thuis:
Onze merrie gedijt in een liefdevolle omgeving waar ze de aandacht krijgt die ze verdient. Ze is bekend met zowel stal als weideomgevingen en geniet van interactie met mensen. 

🌈 Perfect Voor:
Fokkers die streven naar hoogwaardige nakomelingen met uitstekende genetica.
Ruiters die op zoek zijn naar een veelzijdige partner om mee te genieten van diverse activiteiten.Iedereen die waarde hecht aan een betrouwbare, liefdevolle metgezel.

📞 Neem Contact Op:
Als je geïnteresseerd bent in het verwelkomen van deze buitengewone merrie in jouw leven, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, foto's en om een afspraak te maken voor een kennismaking.Mis deze kans niet om een ​​prachtige merrie te verwelkomen die zowel in de fokkerij als onder het zadel schittert!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.