We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vuelta (concoursnaam Lalaloepsie) is een lieve merrie met genoeg bloed. Vader is een Engelse Volbloed en moeder een NRPS merrie. Ze is controleerbaar voorwaards, stopt eigenlijk nooit. Trekt haar hoeven mooi in boven de hindernis. Heeft enorm veel springvermogen en kan dan gemakkelijk groot afgaan als het niet helemaal past. Ze heeft wekelijks springles met haar. Vuelta wil graag voor haar werken. Vuelta gaat weg, omdat ze één van de vijf D pony's is van mijn dochter en dat is te veel. Vuelta is een zeer ervaren pony en onze dochter heeft veel van haar geleerd, maar onze dochter moet zich nu gaan richten op haar jonge pony's.

Op de tweede dag dat Vuelta bij ons was heeft onze dochter haar meegenomen naar de kwalificatie van het talententeam van de KNHS Utrecht (Utrecht Stars) en werden ze geselecteerd. Onze dochter reed dus gemakkelijk met haar weg. Een leerzaam traject met de talentjes uit de regio. Afgelopen jaar werden ze 4e met de Regiokampioenschappen, in het basisparcours was ze de beste, in de barrage moest ze nipt 3 ruitertjes voor haar laten. De laatste Regiokampioenschappen konden ze helaas op het laatste moment niet meedoen, omdat onze dochter een blessure had. Super balen, een half jaar voorbereiding, pony in het L gehouden om kansen te vergroten, ze waren er helemaal klaar voor, maar ja, hoort erbij. Ze is lief, talentvol, enorm springvermogen en makkelijk met andere pony's, ze staat dagelijks met anderen buiten.

Vuelta is een echte springpony. Ze vindt het springen super leuk en staat op 'aan' zodra de bel heeft geklonken. Onze dochter heeft haar wel altijd in een rustig ritme gereden, wij willen niet dat er geracet wordt met de pony's. De kwaliteiten van de pony liggen bij het springen niet in de dressuur. Verder heeft Vuelta geen stalgebreken, is ze honden en kleine kinderen gewend. Smid vindt ze heel spannend, ze heeft geen ijzers en is onlangs bij de tandarts geweest. Vuelta is geschikt voor een ruitertje met wat rijervaring. Ze is een fijne wedstrijd- en leerpony. Onze dochter heeft heel veel van haar geleerd. Filmpjes? Graag app-en 06-52 315 325.

Stamboom

Vader Volfonic
Vader van vader Zafonic
v.v.v. Gone West
m.v.v. Zaizafon
Moeder van vader Baiser Vole
v.m.v. Foolish Pleasure
m.m.v. River Rose
Moeder Hooiweide Fleck
Vader van moeder Lys Rouge
v.v.m. Lys de Darmen
m.v.m. Dahna
Moeder van moeder Wanda
v.m.m. Onbekend
m.m.m. Onbekend