We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

We zoeken voor Boots een fijn nieuw thuis.

Boots is een 9-jarige ruin van ongeveer 1.26 mtr. Wij hebben hem in 2022 gekocht met als doel hem in te kunnen zetten in de beginnerslessen. Met veel geduld en tijd hebben we hier naartoe gebouwd, maar helaas voelt Boots zich niet op z'n gemak met verschillende ruiters op z'n rug. En heeft hij een ruitertje nodig die hem toch ook al wat duidelijkheid en richting kan geven. En dat kunnen jonge ruiters die net hun eerste stapjes maken niet. Vandaar dat we nu besloten hebben hem te verkopen.

Boots past het beste bij een ruiter die al iets ervaring heeft. Het is een super lieve en aanhankelijke pony, op de poetsplaats en aan de hand kun je alles met hem doen. Onder het zadel doet hij goed zijn best en wil graag voor z'n ruiter werken. Soms vindt hij dingen spannend en is dan wat kijkerig.

We hebben met hem al enkele Bixie-wedstrijdjes gereden. Ook maken we regelmatig een sprongetje met hem. En nemen we hem (aan de lijn) mee het bos in. Kortom: een heel veelzijdige en lieve pony. Die met de juiste ruiter en begeleiding nog heel ver kan komen.

Boots is geboren in Spanje en op 5-jarige leeftijd naar NL gekomen. Voor zover ik weet heeft hij Spanje voor een koetsje gelopen (we hebben hem nooit ingespannen). Hij is altijd netjes geent, ontwormd en bij de hoefsmid geweest. In bezit van paspoort. Ik heb hem niet gekeurd toen ik hem kocht. Het is een gezonde, fitte pony - bij ons geen dag ziek geweest. Uiteraard is keuren mogelijk, k.k.. 

Meer foto's. filmpjes en info via Monique van Hal: 0617452401

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.