We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Carlos is een vriendelijke maar zeer sensibele 14 jaige ruin. Hij heeft een zekere gevorderde ruiter nodig waar hij steun aan heeft. Die hem verteld dat alles ok is en dat ze elkaar kunnen vertrouwen.
Hij is lief in de omgang, braaf bij de hoefsmid. Netjes ontwormt, geënt en op stal is een goed voerbeleid. Hij kan 24-7 buiten staan.
Wij zoeken een zekere gevorderde ruiter die met beleid deze man rijdt en rekening houdt met zijn gevoelige kant. Hij heeft door zijn verleden een groot vluchtkarakter maar indien hij je vertrouwd en weet dat hij gesteund wordt kun je met hem lezen en schrijven. 
Ontzettend leuke en fijne ruin als je hem voor je gewonnen hebt. Carlos vindt het heerlijk om verzorgt te worden zoals borstelen, "tutten", wandelen en gewoon met hem bezig zijn.
Hij is sociaal naar andere paarden en kan goed in een kudde. Momenteel staat hij met een maatje op de paddock. Is rustig in de wasplaats met afspuiten en borstelen. Opzadelen gaan soepel en zonder stress.

Op het moment is hij geen match met zijn eigenaresse en heeft zij er voor gekozen hem een thuis te gunnen waar hij beter tot zijn recht komt. 
Wij van Stal Querencia verkopen hem voor deze klant, voor info kunt u bellen met 06-11781630

Carlos valt in de midden prijsklasse, over de prijs valt eventueel te praten indien de match er is en een goed thuis wordt geboden. 

Eventueel zadel ter overname.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.