We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na lang wikken en wegen, en met pijn in mijn hard, bied ik mijn bloedmooie Elite, Sport, IBOP (drs), D-OC merrie Kaithlin BR (v. Electron) aan. Kaithlin BR heeft een mooie sportcarrière (Z2 geklasseerd) en kan deze ook doorzetten, echter geloven wij dat ze ook heel geschikt zou zijn voor een ambitieuze fokker om de fokkerij uit te breiden of een goede foklijn op te zetten.

Kaithlin BR heeft een sterk achterbeen, veel zelfhouding en veel souplesse. Naast deze eigenschappen heeft ze zelf alle predicaten voor een goede fokmerrie en komt ze uit een interessante lijn. Moeder Destenie BR (v. Tuschinski) is ook een Elite, IBOP, Prok merrie en heeft naast Kaithlin BR nog een Z-paard en een tweede bezichtigingshengst voortgebracht. Ook grootmoeder Urdie (v. Osmium) is een Ster, IBOP (drs) merrie, die naast Destenie BR ook de moeder is van Elite, IBOP (drs), D-OC merrie Havelly BR (v. Dorado).

Kaithlin BR is een ontzettend lieve, rustige en vriendelijke merrie in de hand. Ik ga alleen met de trailer op pad met haar en ook hoefsmid, dierenarts, tandarts etc. is geen probleem. Onder het zadel is ze ook braaf, maar ze is niet geschikt voor een onzekere of beginnende ruiter. Ze heeft een zelfverzekerde, consequente ruiter nodig met veel gevoel voor paarden.

Ik ben voor Kaithlin BR op zoek naar een goede match en een 5* huisje. Prijs is dan bespreekbaar.

Stamboom

Vader Electron
Vader van vader Ampere
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Larivola
Moeder van vader Zamba Sollenburg
v.m.v. Fidermark NRW
m.m.v. Omnia
Moeder Destenie
Elite, IBOP (drs), PROK
Vader van moeder Tuschinski
v.v.m. Krack C
m.v.m. Kalinja
Moeder van moeder Urdie
Ster, IBOP (drs)
v.m.m. Osmium
m.m.m. Nadie