We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na lang wikken en wegen, en met pijn in mijn hart, bied ik mijn bloedmooie, getalenteerde merrie Kaithlin BR (v. Electron) aan. Kaithlin BR heeft afgelopen jaren van de L1 alle klasse doorlopen en is succesvol Z2 gestart.

Het is een merrie met een sterk achterbeen, veel zelfhouding en veel souplesse. Door drukte met mijn werk is ze afgelopen maanden niet op wedstrijden uitgebracht, maar ze is wel getraind. Alle oefeningen t/m Z2 kent ze en ze heeft potentie voor een hoger niveau, echter ben ik daar nog niet aan toegekomen met haar.

Kaithlin BR is een brave merrie, zowel onder het zadel als in de hand. Onder het zadel heeft ze wel een ruiter nodig die zelfverzekerd is, consequent is en met veel gevoel kan rijden. Niet geschikt voor de onzekere ruiter of beginnende ruiter. Wel geschikt voor een (jonge) ambitieuze dressuurruiter met ervaring en gevoel voor paarden. Aan de hand is Kaithlin een ontzettend lieve, rustige en vriendelijke merrie. Ik ga alleen met de trailer op pad met haar en ook hoefsmid, dierenarts, tandarts etc. is geen probleem.

Naast haar sportcarrière is Kaithlin BR (Elite, Sport, IBOP (drs), D-OC) ook zeer geschikt voor de fokkerij. Niet alleen heeft ze zelf alle predicaten voor een goede fokmerrie, moeder Destenie BR (v. Tuschinski) is ook een Elite, IBOP, Prok merrie en heeft naast Kaithlin BR nog een Z-paard en een tweede bezichtigingshengst voortgebracht. Ook grootmoeder Urdie (v. Osmium) is een IBOP (drs), Ster merrie, die naast Destenie ook de moeder is van Elite, IBOP (drs), D-OC merrie Havelly BR (v. Dorado).

Ik ben voor Kaithlin BR op zoek naar een goede match en een 5* huisje. Prijs is dan bespreekbaar.
 

Stamboom

Vader Electron
Vader van vader Ampere
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Larivola
Moeder van vader Zamba Sollenburg
v.m.v. Fidermark NRW
m.m.v. Omnia
Moeder Destenie BR
Elite, IBOP (drs), PROK
Vader van moeder Tuschinski
v.v.m. Krack C
m.v.m. Kalinja
Moeder van moeder Urdie
Ster, IBOP (drs)
v.m.m. Osmium
m.m.m. Nadie