We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn lieve 12 jarige Oostenrijkse Warmbloed ruin D'artagnon te koop aan. Hij loopt op dit moment ZZ-zwaar en heeft een winstpunt.

Hij is lief in de omgang en met rijden, door zijn maat en niveau is hij ook een heel fijn paard om de overgang van pony naar paard te maken. Een echt leerpaard voor iemand die nog niet zo lang rijdt.

Naast het rijden in de bak is hij braaf en betrouwbaar tijdens een buitenrit. Zowel in een groep maar ook als je alleen op pad gaat, zelfs op vreemd terrein, is hij gehoorzaam en blijft hij fijn in de omgang.

D'artagnon is gewend om in de zomermaanden overdag de wei op te gaan en in de winter staat hij minimaal 3 uur in de paddock met zijn vrienden. Hij is het niet gewend om de hele dag op stal te staan en dat vind ik ook geen fijn vooruitzicht.

Ik heb hem op 26 juni 2023 röntgenologisch laten keuren inclusief rug en hals en hier kwam uit naar voren dat hij linksachter in het kootgewricht 2 chips had zitten, hier is hij aan geopereerd, inmiddels volledig van hersteld en weer volledig aan het werk.

Voor meer informatie kunt u appen of bellen naar 0625338692

Stamboom

Vader Desperados
Vader van vader De-Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Wie Musik
v.m.v. Wolkenstein II
m.m.v. Maskottchen
Moeder Alina
Vader van moeder Ron-William
v.v.m. Rohdiamant
m.v.m. Caronda
Moeder van moeder Admira Pr.St.
v.m.m. Acord I
m.m.m. Dinta