We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wilco (Polansky x Vincent) is een 21 jarige ruin die ik 5 jaar geleden heb gekocht als maatje voor bij mijn wedstrijdpaard. Wilco heeft in het verleden M2 dressuur gelopen en vindt het ook leuk om een sprongetje te maken of op buitenrit te gaan. 

Hieronder een aantal zaken over Wilco die goed zijn om te weten:
- Hij is lief en aanhankelijk in de omgang en op stal maar kan wel een tikkeltje lomp zijn. Dit komt grotendeels voort uit onzekerheid en hij heeft dan ook wel een duidelijke leider nodig, met name aan de hand. 
- Wilco kan op buitenrit, zowel alleen als met een groep en is niet bang voor (groot) verkeer.
- Wilco houdt er niet van om alleen te staan. Hij heeft in het verleden op een grote sportstal gestaan wat er toe geleid heeft dat hij graag andere paarden om zich heen heeft. 
- Is braaf bij de dierenarts en hoefsmid en gewend aan de stapmolen. 
- Braaf aan de (dubbele) longe en met kleine kinderen. 

Wil je meer weten, neem dan contact op! Wilco gaat weg ivm het combineren van een fulltime baan, gezin en paarden en ik kan mijn tijd maar 1x besteden. Echter staat hij niet in de weg en gaat alleen weg naar een passend en goed huisje waar hij lekker naar buiten kan en de aandacht krijgt die hij verdiend! Dit is voor mij dan ook belangrijker dan de prijs.

Stamboom

Vader Polansky
Vader van vader Kostolany
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Lonnevanck
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Palilia Z
Vader van moeder Vincent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kalimne
v.m.m.
m.m.m.