We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

komt uit de Oldenburger Groβe Liebe stam, de stam van oa. de gekeurde hengst Vivat Rex, de Grand Prix paarden ‘Pikko Del Cerro’ met Lisa Wilcox ‘ en Der Erbe Old’ met Jana Schrödter. Alsook de siegerhengst van de Oldenburger zadelkeuring 2015 Boreas FRF die ondertussen succesvol is op Grand Prix niveau met Steffen Peters voor de USA.  

Zijn moeder Grosse Deern, dochter van Bon Coeur is de directe halfzus van de gekeurde Escolar zoon ‘Epic Eastwood’, die ter dekking staat in Amerika.  

Zijn overgrootmoeder de elite staatspremie merrie Grosse Dame, dochter van Sandro Hit was  in het jaar 2007 ‘reservesiegerin’ op de elitestutenshow in Rastede.  

Verder gaat zijn pedigree gaat terug op de merrie Groβe Liebe, dochter van Grundstein I, die met Ghostwind, Fortunatos, Grundstein’s Erbe v. die succesvol was op 1m60 niveau en Glorioso Noir 4 gekeurde hengsten heeft voortgebracht.

Stamboom

Vader Furst Toto
Vader van vader Furstenball
v.v.v. Furst Heinrich
m.v.v. Donnerhall
Moeder van vader Totilas
v.m.v. Gribaldi
m.m.v. Londonderry
Moeder Grosse Deern
Elite
Vader van moeder Bon Coeur
v.v.m. Benetton Dream
m.v.m. Sandro Hit
Moeder van moeder Grosse Diva
Elite - verbanspremie
v.m.m. De Niro
m.m.m. Grosse Dame
Elite - staatspremie