We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super mooie en mega brave KWPN ruin aangeboden. Ilias is 11 jaar en heeft een stokmaat van 180 cm. Wij hebben Ilias zelf gefokt en hij is altijd in ons bezit geweest. Zijn bloedlijn is Zapatero VDL x Gentleman (zijn moeder heeft keur prestatie als predicaat). Hij heeft L gesprongen en is nu geklasseerd in het M1 dressuur. Ilias heeft 3 goede basis gangen en hij kent de oefeningen tm het M2 en doet al een eenvoudige galopwissel. Ilias heeft zeker potentie nog hoger te komen. Ilias is een paard wat enorm hard voor je wil werken en geeft een safe gevoel als je erop zit. Hij houdt van aandacht en is een echte knuffelkont. Hij is braaf met de trailer, hoefsmid, dierenarts en op ander terrein. Ilias heeft een PROK certificaat. Hij is altijd netjes op tijd geweest met entingen, wormenkuur, hoefsmid en gaat jaarlijks naar de tandarts. Hij heeft geen stalgebreken. 
Ilias heeft cornage (graad 3/4) wat je wel hoort tijdens de galop (bij warm weer en bij een hoger galop tempo meer aanwezig). Echter merk je hier niet iets van tijdens het dressuur rijden. Maar tijdens het springen is dit geluid wel duidelijk aanwezig. Voor de duidelijkheid, hij heeft een top conditie en is top fit. Je kan er lekker een sprongetje mee maken/springles volgen en een lager parcours (BB/B/L) mee rijden maar helaas niet geschikt voor het hogere werk. Hierdoor ook een lagere vraagprijs. 
Vraagprijs is €5500. Een goed huis en super baasje is het allerbelangrijkste! Gaat niet naar een handelaar, 

Fimpjes kunnen gestuurd worden op aanvraag.  Voor meer informatie graag contact opnemen via 06-27339231. Indien ik niet kan opnemen graag even een whatsapp berichtje sturen en dan zal ik u zsm terugbellen. 

Stamboom

Vader Zapatero VDL
Vader van vader Chin Chin
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lucy
Keur
Vader van moeder Gentleman
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.