We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Superknappe jaarling merrie van de KWPN aangewezen en NRPS goedgekeurde Olivier (Blue Hors Kingston van Glock’s Toto jr.)
Na lang nadenken hebben we toch besloten dat onze “Ollie” op zoek mag naar een 5* huisje. We kunnen nu eenmaal niet alles aanhouden.
Tolivia (Ollie) is een supervrolijk en bovengemiddeld intelligente merrie. Ze is zeer mensgericht, veel in de hand en ontzettend lief. Ze beweegt met veel afdruk, swung en heeft een fijn achterbeen. Een mooie lange verticaal ingestoken hals, en een schuine schouder. Ze staat zeer correct op de benen.
Tolivia heeft haar D-OC predicaat. Staat bij ons thuis in de opfok en kan hier ook blijven. Ze heeft uiteraard haar entingen gehad en wordt op tijd ontwormt en bekapt.

Vader is de door het KWPN aangewezen NRPS goedgekeurde jonge hengst Olivier. (Blue Hors Kingston v Glock’s Toto Jr. x Florencio) Uit dezelfde moederlijn van Olivier komen ook de KWPN hengsten Night shadow en KWPN Premiehengst Next level.

Moeder De La Vira (Elite PROK EPTM Dr) liep een zeer nette EPTM waarbij ze een 8,5 scoorde voor haar stap! Merrie heeft een mooi front en veel zelfhouding en een krachtig goed ondertredend achterbeen.(Zie filmpje)
Hierachter de Preferente Keur EPTM Dr Sport Dr Merrie Valira
Dan de Preferente Keur Prestatiemerrie Cantira
Hierachter wederom een Preferente Prestatiemerrie Terika In de hele moederlijn is dan ook zeer veel sport terug te vinden:
Westerstorm Internationaal Grand Prix Dressuur met Kathryn Fleming
2* eventer ACSI Dutchman
Briar Junior Internationaal Grand Prix met Juliane Jerich
De goedgekeurde hengst Riant, Lichte Tour
En nog vele ZZL en Z sportpaarden.      

Stamboom

Vader Olivier
GGH NRPS aangew. KWPN
Vader van vader Blue Hors Kingston
v.v.v. Glock's Toto Jr
m.v.v.
Moeder van vader Gatika
Elite, IBOP Dr D-OC
v.m.v. Florencio
m.m.v. Tikita
Elite, Preferent, Prestatie
Moeder De La Vira
Elite, EPTM Dr PROK
Vader van moeder Kennedy
v.v.m. Ferro
m.v.m.
Moeder van moeder Valira
Preferent, Keur EPTM Dr Sport Dr
v.m.m. Obelisk
m.m.m. Cantira
Keur, Preferent, Prestatie