We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor mijn allerliefste pony Boy ben ik op zoek naar een nieuw huisje. Door mijn studie kan ik hem helaas niet meer de aandacht en tijd bieden die hij verdient.

Mountmary Boy is een 13 (in mei wordt hij 14) jarige Connemara ruin van 1,53. Het is een hele sportieve, gevoelige, lieve pony en vindt het leuk om dingen te leren. Ik heb M dressuur met hem gereden en B gesprongen, maar dit is wel een paar jaar geleden. 

Ik zie hem het liefst bij iemand die de intentie heeft om Boy voor langere tijd te houden. Ik zou het leuk vinden voor hem als er wat meer leuke dingen met hem worden gedaan zoals buitenritten, springen etc. Door mijn tijdgebrek merk ik dat ik hier niet altijd aan kan voldoen. 

Boy gaat alleen weg naar een 5-sterren huisje en de juiste match. Handelaren hoeven dus ook absoluut niet te reageren. Boy is braaf bij de hoefsmid en tandarts, en heeft geen gebreken. 

Het is echt een pittige pony, en dus absoluut niet voor beginners! 

Keuren mag/kosten koper

Voor meer informatie, neem contact op met 0637170659. 

Stamboom

Vader Sweetwall Captain Courageous
Vader van vader Clonkeehan Captain Cook
v.v.v. Marco Polo of Clonkeehan
m.v.v. Camlin Cilla
Moeder van vader Sweet Wall Melita
v.m.v. Renvyle Mac
m.m.v. Lambay Country Girl
Moeder Sonas
Vader van moeder Emoe Berti
v.v.m. Silver Cloud
m.v.m. Culmore Darling
Moeder van moeder Miss Noreen
v.m.m. Catamaran
m.m.m. Noreen Bain