We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ze is misschien niet de langste in deze groep, maar haar pas is enorm en ze springt fenomenaal. Bekijk de video van de 3-jarige Charma Z, die meteen indruk op ons maakte met haar charmante uitstraling, sporttype en kwaliteit op de sprong. Een merrie met veel talent.

Vader Check In heeft zich bewezen op verschillende wereldbekers, nadat hij in 2009 en 2010 een Bundeschampionat kwalificatie won met een score van 9,2. Later nam hij deel aan de Wereldruiterspelen. Later nam hij deel aan de Wereldruiterspelen met Samantha McIntosh. Horsetelex telt 275 nakomelingen, waarvan er vier 1.60m springen en drie zelfs op 1.65/1.70m GP niveau presteerden.

Moeder Karma vd Heffinck (Diabeau vd Heffinck) sprong 1.45m parcoursen met Randy Shermann (USA) en is een halfzus van de bekende 1.60m Grand Prix hengsten Quasimodo van de Molendreef en Action-Breaker en vier 1.30-1.40m springpaarden.

Grootmoeder Jarme van 't Steentje (Lys de Darmen) is ook de grootmoeder van Moya van den Bisschop (1.60m GP), Canabis B (1.60m GP), Ashmir (1.60m GP), Lukaku vd Bisschop (1.55m), Ozzy van den Bisschop (1.50m) en Idocus vd Bisschop (1.50m).

De nieuwe collectie voor de Belgian Youngsters Auction op zaterdag 16 maart staat online: www.belgianyoungsters.auction 

We hebben:
- 17 drie- en vierjarigen met topkwaliteit 
- Gefokt uit bewezen families

Bieden kan al vanaf woensdag 13 maart online en loopt op de zaterdagavond om 20.00 uur over in een live & online veiling. Locatie: Stal De Kriekelaar, Meerdonk

Stamboom

Vader Check In
Vader van vader Cordalme
v.v.v. Cor de la bryere
m.v.v. Aleska
Moeder van vader Ilonka
v.m.v. Lord Pezi
m.m.v. Ila
Moeder Karma vd Heffinck
Vader van moeder Diabeau vd Heffinck
v.v.m. Clinton
m.v.m. Ulrieke vd Mispelaere
Moeder van moeder Jarme v ‘t Steentje
v.m.m. Lys de darmen
m.m.m. Freja