We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

We zijn dol op deze blikvanger. De 3-jarige Pluco Sitte weet hoe hij moet springen. Wat een talent met zijn atletische manier van springen, bascule, reflexen en achterbeen techniek. Hij heeft alles in zich om in de toekomst een groot parcours te springen.

Vader Qlassic Bois Margot behoorde onder het zadel van Simon Delestre tot de beste springpaarden ter wereld. Ze wonnen zelfs teamzilver op de Wereldruiterspelen van 2014 en deden mee aan Nations Cups, Wereldbekerkwalificaties en 5* Grote Prijzen.

Moeder Espada Sitte (Ogano Sitte) gaf al drie sportpaarden: twee op 1.30-1.35m niveau en het 1.50m springpaard Iceberg Sitte.

Grootmoeder Ustina Sitte presteerde op 1.60m Grand Prix niveau met Nicola Philippaerts, is een zus van de stabiele Button Sitte (1.60m GP) en was ook een topfokmerrie. Ustina Sitte is de moeder van MTM Exotic (1.60m GP), Dayton Sitte (1.55m), Baltik Sitte (1.50m) en twee 1.45m springpaarden.

Overgrootmoeder Riviera Sitte (Parco) sprong op 1.50m niveau met Martina Meroni (CHE) en is een zus van de topmerrie Callas-Sitte (1.60m GP met Christina Liebherr) en Sea Coast Atlantic (1.60m GP met Gudrun Pateet).

4e moeder Atlanta Sitte is ook de grootmoeder van de populaire Zangersheide hengst Aganix du Seigneur (1.60m), Arsouille du Seigneur (1.60m GP), Rivella Sitte (1.60m GP), Fantasio Floreval Z (1.60m GP), Alzacar Sitte (1.60m GP) en Eganix du Seigneur (1.55m GP).

De nieuwe collectie voor de Belgian Youngsters Auction op zaterdag 16 maart staat online: www.belgianyoungsters.auction 

We hebben:
- 17 drie- en vierjarigen met topkwaliteit
- Gefokt uit bewezen families

Bieden kan al vanaf woensdag 13 maart online en loopt op de zaterdagavond om 20.00 uur over in een live & online veiling.
Locatie: Stal De Kriekelaar, Meerdonk

Stamboom

Vader Qlassic Bois Margot
Vader van vader L'arc de triomphe
v.v.v. Landor S
m.v.v. Praludium
Moeder van vader Decibelle du Roc
v.m.v. Galoubet
m.m.v. Source d'espoir
Moeder Espada Sitte
Vader van moeder Ogano Sitte
v.v.m. Darco
m.v.m. Ialta Sitte
Moeder van moeder Ustina Sitte
v.m.m. Clinton
m.m.m. Riviera Sitte