We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van de eigenaar te koop deze prachtige diamant Picasso JS! 

Picasso is een lieve vriendelijke maar ook zeer meewerkende 4 jarige ruin, met zijn stokmaat van 169m en zijn schitterende voorkomen is bij een absolute eyecatcher! Overal waar hij komt steelt hij met zijn voorkomen de show. Het is een paard voor alle ruiters, je wordt altijd erg blij van hem als je met hem werkt. 

Het zijn niet alleen zijn looks die hem geweldig maken, dan heeft hij ook nog is een heel betrouwbaar zacht en vriendelijk karakter. Hij zet altijd zijn alle beste beentje voor en leert gemakkelijk. Dan is dat nog steeds niet alles, ook beschikt hij over uitmuntende gangen! Dit alles maakt hem een zeer talentvol dressuur paard die zeer geschikt is voor het hogere werk. Op dit moment wordt hij op L niveau gereden, zijn basis is goed bevestig en kan gemakkelijk schakelen. 

Hij is bekend met trailer laden wat hij zeer braaf doet, is ook meerdere keren mee geweest naar vreemd terrein geen stap verkeerd gezet.
Picasso is al van veulen af aan in zijn bezit waardoor zijn hele geschiedenis bekend is.  Hij is vrij van stalgebreken.

Kortom zoek je een fijn en betrouwbaar sportpaard waar je elke dag met veel plezier naar toe wil gaan, laat deze kans niet schieten! 

Keuren is toegestaan K.K.
Vraagprijs €25.000,-  ex btw

Stamboom

Vader Hometown
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jetset-D
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.