We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze lieve Rhodante is opzoek naar een nieuwe 5 sterren woning, ik heb haar zelf gefokt en heeft altijd bij ons gestaan, dat maakt dat haar hele geschiedenis bekend is! Ze is super sociaal, lief vriendelijk en altijd vrolijk. Mens gericht dol op aandacht en veel in de hand geweest.

Met vlag en wimpel werd ze direct ster, op de eerste inseminatie meteen drachtig! Ze is bekend met eigenlijk alle dingen van de basis opvoeding, heeft geen stal of andere gebreken. Makkelijk alleen te laden en overal mee naar toe te nemen, ze is erg leergierig op een prettige manier.

Haar moederlijn en tevens haar vader staan bekend om hun vriendelijke nakomelingen met talent voor de sport, vriendelijk lief en makkelijk in de omgang. Zowel voor de sporten maar zeker ook voor de particulier.

We zoeken voor haar dan ook de plek waar ze alle kansen kan krijgen, zowel op een rustige en speelse manier door de wedstrijd sport heen rolt maar tijd wordt gemaakt voor afwisseling en ze de tijd krijgen.

Haar moeder is Z2 thuis klaar, de broer van de moeder is tevens M2 start gerechtigd en hebben een fijn, slim en betrouwbare instellen. We rijden ook met ze buiten zowel in het bos, over de weg als naar het strand of springen een leuk parcoursje! Kortom een stam om heerlijk van te kunnen genieten in alle facetten!

Tevens nog een 3 jarige merrie te koop van klanten, lieve merrie wordt op dit moment beleerd. Uit een betrouwbare fijne sportstam! Te koop diverse veulens!

Stamboom

Vader for romance
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
Ferro
m.m.v.
Moeder
ster
Vader van moeder negro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
Elite sport
v.m.m. jazz
m.m.m.
keur sport pref pres s