We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van de eigenaar is deze prachtige diamant Picasso JS te koop!

Picasso is een lieve, vriendelijke maar ook zeer meewerkende 4-jarige ruin. Met zijn stokmaat van 169 cm en zijn schitterende voorkomen is hij een absolute eyecatcher! Overal waar hij komt, steelt hij de show met zijn voorkomen. Maar het zijn niet alleen zijn looks die hem geweldig maken. Hij heeft ook nog eens een heel betrouwbaar, zacht en vriendelijk karakter.

Picasso zet altijd zijn beste beentje voor en leert gemakkelijk. Bovendien beschikt hij over uitmuntende gangen, wat hem een zeer talentvol dressuurpaard maakt dat geschikt is voor het hogere werk. Momenteel wordt hij op L-niveau gereden en zijn basis is goed bevestigd. Hij kan gemakkelijk schakelen en is bekend met trailer laden.

Kortom, zoek je een fijn en betrouwbaar sportpaard waar je elke dag met veel plezier naartoe wilt gaan? Laat deze kans dan niet schieten! Keuren is toegestaan (K.K.).

Stamboom

Vader Hometown
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jetsed-d
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.