We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Harina D is een prachtige merrie die tot een aantal jaar geleden niveau M heeft gelopen in de dressuur. Zij is door ons gekocht als fokmerrie aangezien ze een gebroken staart heeft opgelopen in het verleden. Zij heeft hierdoor geen verdere gebreken, enkel kan ze haar staart niet opheffen voor te plassen of te mesten. Tijdens de bevalling heeft zij hier ook geen last van.

Harina heeft ons vorig jaar en prachtig merrie veulen gegeven van Nalegro. Deze staat ook te koop (niet bij de prijs inbegrepen). Wij doen haar weg aangezien wij verder willen gaan in de springgerichte fokkerij. 

Bij ons is ze niet meer gereden geweest, 3 maanden geleden is er nog iemand mee buiten gaan rijden om te kijken of ze braaf was. Dit was geen enkel probleem. Komen testen kan maar wij kunnen haar niet voorrijden. De merrie en het veulen staan in Weelde.

Indien u interesse heeft in haar, de jaarling of beide kan u contact opnemen op het nummer 0032470532762. Prijs is bespreekbaar.

Stamboom

Vader Bojengel
Vader van vader Uptown
v.v.v. Kennedy
m.v.v. Carina
Moeder van vader Tistie Ter Kwincke
v.m.v. Gribaldi
m.m.v. Arella
Moeder Zarina
Vader van moeder Tolando
v.v.m. Krack C
m.v.m. Narina
Moeder van moeder Tarina
v.m.m. Jazz
m.m.m. Barina