We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mega knappe verschijning van Buckingham (v. Bordeaux) te koop

Deze uitzonderlijk knappe, kastanjebruine hengst is opzoek naar een fanatieke amazone of ruiter om mee aan de slag te gaan!

Biscotti is echt heel erg atletisch en getalenteerd in het lopen. Een goede ruime stap, draf met veel kracht en goede techniek en galop die goed bewerkelijk en bergopwaarts gaat. Deze lieve hengst is fijn na te rijden en laat zich goed zien op ander terrein. Hij is eigenlijk klaar voor een L2 proefje of jonge paarden wedstrijd. Inmiddels zijn wij wat begonnen aan contra, schouderbinnenwaards en zo doet hij met twee vingers in zijn neus. 

Hij is inmiddels al verschillende keren mee geweest. Toont hier ook totaal geen hengstengedrag. Staat bij ons ook naast de merries. Eventueel castreren is bij ons mogelijk.

Biscotti is als veulen aangekocht, alles is dus van hem bekend. Hij is bij ons zadelmak gemaakt, bijna een jaar geleden. Hij is heel fijn na te rijden, wel iets wat eenkennig merken wij waardoor je wel handig en geduldig moet zijn voor hem, al trekt dit dus bij als hij je kent en vertrouwt. Is absoluut niet stout!!

Biscotti valt in een lagere tot normale prijsklasse, dit komt door een röntgenologische opmerking. Het is een opmerking, geen bemerking! Hij kan hier gewoon mee tot het hoogste niveau!

Meer informatie? Bel even met +31 6 27 51 47 06 of stuur een berichtje! 👌🏼

Stamboom

Vader Buckingham
Vader van vader Bordeaux
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Quaterhall
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Rotspon
m.m.m.