We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Papi Chulo
ruin, geboren in juni 2020. 1.66m.
v. Franklin x Governor x Johnson

Betrouwbaar, fijn dier, makkelijk in de omgang, weinig mee gewerkt nog, maar wel elke dag binnen/buiten gezet en longeren kan ook zomaar ondanks we dat hooguit 6/7x hebben gedaan. Het is niet alleen een knapperd met veel uitstraling, hij beweegt ook echt top. Heeft hij altijd al gedaan van veulen af. Hij staat altijd meteen aan zonder nerveus of iets te zijn maar altijd lopen. Omdat hij dit jaar alweer 4 jaar wordt is het echt tijd hem te verkopen. Destijds uit mijn topmerrie hem via embryotransplantatie verkregen. Altijd gedacht zelf met hem aan de slag te gaan. Helaas is het anders gelopen door omstandigheden en is het tijd geworden een plekje te zoeken waar ze met hem aan de slag gaan. 
Met zijn moeder Kyamanda (elite v. Governor) heb ik vele jonge paarden competities als beste merrie behaald. Echt ontzettend veel talent. Helaas kreeg ze met haar 5 jaar een ongeluk waardoor ik haar nooit meer heb kunnen rijden. Gelukkig had ze wel haar d-oc en ook ster-keur-ibop (84pt!!) al behaald. Ze wordt gelukkig wel nog ingezet voor de fokkerij.
Zijn oma Emanda (elite sport v. Johnson) heb ik opgeleid vanaf haar 3jr naar de Prix st. Georges.
Ik heb hem volledig laten keuren incl. rug en
hals. Geen opmerkingen.VP € 20.000,—

Stamboom

Vader Franklin
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v. Johnson
Moeder Kyamanda
Elite D-OC IBOP 84
Vader van moeder Governor
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Emanda
Elite Sport
v.m.m.
m.m.m.