We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze lieve merrie luistert naar de naam J2L My Lucky Star en is een nakomeling van de lichte tour hengst Giovanni en onze zelf gefokte Elite/Sport merrie J2L Impressive Star (v. Charmeur).  Haar moeder loopt momenteel succesvol internationaal lichte tour onder het zadel van Laura Luyten.  Haar grootmoeder is onze KWPN dressuurmerrie Zafeda (v. San Remo). Zafeda is een PROK/Ster/Voorlopig Keur/Pref/Prest merrie uit de Otrichta stam en tevens de moeder van GP U25 paard J2L Lamborghini (3 keer Belgisch Kampioen : 1 keer Young Riders en 2 keer GP U25).  Onnodig te zeggen dat J2L My Lucky Star top papieren heeft voor de fokkerij.

In februari 2021 beviel deze merrie van een prachtig zwart hengstenveulen van de hengst Jameson. Na haar bevalling zijn we met haar rustig aan het werk gegaan. Wegens tijdsgebrek is ze nog niet heel veel gereden, vandaar iets lagere prijs t.o.v. haar kwaliteit. Momenteel staat ze op niveau L/M. Basis stap, draf, galop is goed bevestigd. Verder kent ze de beginselen van zijgangen, contragalop en enkelvoudige galopwissel. My Lucky Star valt op door haar rustig, bewerkbaar karakter en soepel bewegingsmechanisme. 

Ze kan ook zeker geschikt zijn voor een overgang van pony naar paard of voor een amateurruiter die graag alle wedstrijdniveaus wilt doorlopen. In de omgang is het heel rustige en lieve merrie. Kan zowel alleen op de weide alsook in groepsverband is het zeer makkelijk paard.

Ze werd in juli 2023 volledig RX goedgekeurd voor de sport.

Budgetklasse: 15.000€ - 20.000€

Stamboom

Vader Giovanni
Vader van vader Chippendale
v.v.v. Lord Leatherdale
m.v.v. Tiamo
Moeder van vader Zrave
v.m.v. Scandi
m.m.v. Tarava
Moeder J2L Impressive Star
Elite, Keur, Sport
Vader van moeder Charmeur
v.v.m. Florencio
m.v.m. Trendy
Moeder van moeder Zafeda
Prok, Ster, Pref, Prest, voorlopig keur
v.m.m. San Remo
m.m.m. Reseda
Prok, Ster, Pref, Prest