We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kadans is een dochter van Perpetua, de merrie waar Willem Greve op het hoogste niveau sprong en onder meer de Grote Prijs van Maastricht en Lummen mee won. Vader van deze merrie is de talentvolle, maar te vroeg overleden, Genius.

Kadans heeft de goede genen van zowel haar vader als moeder geërfd. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een fijn sportpaard met een super karakter. Ze heeft voornamelijk landelijk en nationale wedstrijden gelopen en springt op dit moment simpel 1.30-.135m. 

Moeder Perpetua bracht ook de inmiddels 1.50m springende hengst Ice Man (Amaretto) en het 1.40m springende merrie Infinity (Conradin KB). Perpetua haar moeder heeft een hele lijst aan internationale springpaarden voortgebracht. Het allerbekenste springpaard uit deze lijn is toch wel Optical (Atletico) waar Piet Raijmakers jaren lang mee op het hoogste niveau actief was.

Opvallend aan vaderszijde is de merrie Audi's Jikke, ze vormde jarenlang een combinatie met Eric van der Vleuten en hebben vele prijzen op het allerhoogste niveau gewonnen. 

Stamboom

Vader Genius
Vader van vader Baloubet du Rouet
1.60m spr.
v.v.v. Galoubet
1.60m spr.
m.v.v. Mesange du Rouet
1.10m spr.
Moeder van vader Nicce
Prest. 1.10m spr.
v.m.v. Cantus
1.70m spr.
m.m.v. Jikke
1.60m spr.
Moeder Perpetua
1.50m spr.
Vader van moeder Lux Z
1.60m spr.
v.v.m. Lord Calando
m.v.m. Acopalypte Z
Moeder van moeder H-Cassina
1.20m spr.
v.m.m. Cassini I
1.60m spr.
m.m.m. Weisse Dame