We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige zwarte merrie aangeboden!

 Galicia (Andretti x Flemmingh) is een prachtige, zwarte merrie uit 2011. Ze is als 2,5 jarige bij ons gekomen, maar in verband met inkrimping door privé omstandigheden, zoeken wij een nieuwe stal voor haar.

 Galicia is 1.65 m hoog (niet officieel gemeten), heeft een krachtige bouw en beweging. 

Galicia heeft twee veulens gekregen. Onze Nairobi (v. Desperado) in 2018 en Oakley (v Glocks Toto jr) in 2019. Beiden staan bij ons op stal (laatste foto’s van de advertentie). Nairobi heeft onlangs nog mooie scores gered en op de Drents kampioenschappen en heeft een goede aanleg voor de hogere sport. Oakley wordt op dit moment beleerd en dit gaat zonder enige tegenslagen. Ook hij laat al mooie beweging zien. Galicia heeft twee talentvolle en meewerkende paarden gefokt. 

Helaas, ondanks haar goede dressuur papier, wordt Galicia niet als dressuurpaard verkocht. Ze bouwt veel spanning op en vindt het niets aan. Wij hebben jarenlang gezocht naar de oorzaak, maar helaas nooit een oplossing kunnen vinden. Meerdere ruiters hebben het met haar geprobeerd. Zonder positief resultaat. Ze vindt buitenritten en springen erg leuk, maar ook hierin is ze voorwaarts en bouwt ze spanning op. op dit moment wordt ze opgepakt in het springen en dit lijkt een match te zijn. Echter staat dit in de kinderschoenen. 

Wij gunnen Galicia een plek waar ze niet geforceerd wordt tot de sport met als gevolg een snelle volgende en volgende verkoop. Ze is een gevoelig paard, maar ook hartstikke lief. Ze is een goede moeder voor haar veulens geweest en zien, als het springen niet past, voor haar dan ook een toekomst als bv fokmerrie of draagmoeder voor ons. 

Galicia haar nek, rug en benen zijn in het verleden op de foto gezet. Zij heeft alleen een ingekapselde chip in haar linker achterbeen (nooit een pas kreupel op gelopen en destijds positief DA advies betreft de sport). Verder is ze helemaal goed op de foto. 

Wij gunnen Galicia een fijne plek en hierdoor is de prijs bespreekbaar/in overleg. Wij zijn open en eerlijk en verwachten dit ook van een eventuele koper.

 — beeldmateriaal van de advertentie is op 25-02-2024 geschoten, dus dit zijn recente beelden van Galicia - 

Stamboom

Vader Andretti
Vader van vader Special D
v.v.v. Metall
m.v.v.
Moeder van vader Ushi
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Unique
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Fiolita DB
v.m.m.
m.m.m.