We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens tijdgebrek:
Mooie Elite sport merrie van 11 jaar. Chippendale x Jazz x Inspekteur. Zeer fijne bewegingen met veel techniek in de benen. Irit is tot eind 2021 uitgebracht in de sport. Ze was toen ZZ-zwaar klaar (ZZ-licht+16). 

Vorig jaar heeft Irit een gezond en fijn veulen gehad van First Dior. Irit is een aansprekend en aanhankelijk paard. Ze is braaf onder zadel, maar wel enorm eenkennig en daarmee niet eenvoudig te rijden voor een voor haar nieuwe ruiter. Op dit moment wordt Irit wegens tijdgebrek beperkt gereden. Ze is wel onder zadel te zien.

Irit zou gezien haar prestaties en papieren zeer geschikt zijn als fokmerrie. Ze zijn is ook geschikt voor de sport, maar dan wel voor een passende ruiter met de juiste klik die de tijd voor haar neemt. Dan heb je er uiteindelijk een goed sportpaard aan.
 Belangrijk is dat ze veel buiten staat. Bij teveel in de box wil ze wel tegen de wand slaan. Om deze reden en ook vanwege haar eenkennigheid (onder zadel), is de vraagprijs € 15.000.

Irit is in november 2022 röntgenologisch goedgekeurd, inclusief rug en hals. Overkeuren mag, k.k.

Kortom; een kwalitatief zeer goed en aansprekende merrie voor de juiste eigenaar.

Te bezichtigen in Bilthoven.

Stamboom

Vader Chippendale
Grand Prix
Vader van vader Lord Leatherdale
Inter II
v.v.v. Lord Loxley
Inter I
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Ti Amo
Elite, Prok, Sport (Z2-dr)
v.m.v. Negro
Inter II
m.m.v. Jolinde
Moeder Esti de Landra
Prok, ster, voorl. keur
Vader van moeder Jazz
Prest, prok, stb
v.v.m. Cocktail
Grand Prix
m.v.m. Charmante
Moeder van moeder T.T.T. Landra
Prest, prok, stb
v.m.m. Inspekteur
Inter I
m.m.m. My Landra