We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nikita (High Five US x Painted Black) Super lieve en knappe 6 jarige dressuurmerrie te koop.

Ze is makkelijk te rijden, werkwillig, leert heel snel en laat potentie zien voor het hogere werk. Het is een merrie met karakter die wakker kan zijn dus een consequente en zelfverzekerde ruiter is een vereiste.

Ik heb absoluut geen haast met de verkoop en ze gaat alleen weg naar de juiste plek waar ze dagelijks naar buiten kan en veel aandacht krijgt. Normale tot middel hoge prijsklasse, bij de juiste plek is de prijs bespreekbaar. Dit is voor mij namelijk het belangrijkste.

Ze is in januari voor het eerst mee op wedstrijd geweest en dit deed ze super goed en braaf met mooie resultaten. Ze wordt op dit moment fanatiek gereden en gaat nog mee op wedstrijd. We starten B omdat ik weinig wedstrijden heb gereden maar in de training is ze een stuk verder.

Begin 2021 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug en hals. Ik heb haar voor de verkoop op 07-02-2024 helemaal opnieuw laten keuren. Zowel klinisch als röntgenologisch inclusief rug en hals nog steeds helemaal goed. Foto’s en rapporten zijn aanwezig.
Recent ontwormt, bij de fysio geweest en ze is ieder half jaar naar de tandarts geweest. Geen stalgebreken en makkelijk met andere paarden.

Voor meer informatie/video app naar; 06-12269097. Ivm werk en veel op stal slecht telefonisch bereikbaar.

Stamboom

Vader High Five US
Vader van vader Charmeur
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Vurona
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ivette
Vader van moeder Painted Black
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Sitricia
v.m.m.
m.m.m.