We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aan u voorstellen Toujours Joyeux , Floyd TN  x Negro x Jazz Hengst veulen , Joyeux is goed aan de maat, heeft 3 goede gangen en een mensgericht karakter. Hij is dagelijks in de hand. DOC en WFFS zijn aangevraagd. Moeder Havanna PROK is de volle zus van Avatar die zware tour dressuur loopt en in 2010 tot de beste 5 jarige paarden van de Pavo Cup behoorde met Petri Bax. Tevens is Havanna de half zus van Desteny v.Painted Black ZZL dressuur, Eyecatcher v.Sir Oldenburg PSG dressuur in Zweden, Blue Bell v.Krack C Z2 dressuur, Gapache v.Apache z1 dressuur, Javyro v.Blue horse Zack Z1 dressuur Got to Dance v.Furst Romancier Z1 dressuur en Milano v.Franklin een van de veilingtoppers op de Prinsjesdag veiling 2017. Grootmoeder Tennessee is Elite, Preferent, Prestatie Sport dressuur en PROK, heeft ZZL dressuur gelopen. Overgrootmoeder Danea Keur, Preferent, Prestatie bracht Inea en Kurano beide Z1 dressuur. Dde preferente keur prestatie merrie Mondea v.Houston Z2 dressuur. En daarnaast is Danea grootmoeder van zeven dressuurpaarden in de Z1 of hoge in r, o.a. Tristan Tigre v.Jazz en Zodea v.Rousseau lopen Lichte Tour. Uit deze familie komt de KWPN goedgekeurde Ghandi v. Bojengel 

Havanna hebben wij 1,5 jaar geleden gekocht en word nu na het afspenen opgeleid door Grand Prix Amazone Yvonne Snieder. (Foto 4) 

Eerdere nakomelingen van Havanna doen het verdienstelijk in de sport.
over Nespresso (foto 3) werd het volgende geschreven

Afgelopen vrijdag kwamen we met Nespresso v. James Bond aan de start in de 6-jarige rubriek. Hij vond het soms nog wat spannend maar liet wederom een hele gave verrichting zien! Er werd door de jury gesproken over veel kracht, kwaliteit en talent. Hij behaalde onder andere een 8,6 voor de draf, 9,2 voor de galop en een 8 voor de algemene indruk ! Wat een punten! Met een totaal van 81,6 % geselecteerd voor de finale, waarbij hij werd overgereden door de gastruiter @marten_luiten . Met een score van 80,6 % behaalden we de 5de prijs 🏅achter een rij hele talentvolle paarden en ruiters ! Super blij met dit mooie resultaat weer! 

Joujeux heeft inmiddels een diepe zwart bruine kleur en staat bijna 24/7 buiten, vandaar dat hij nu wel dik in de vacht staat.

keuren is mogelijk op K.K.

wij zien hem graag bij iemand met de ambitie om hem straks in de sport uit te brengen. 


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.