We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Powerboy is een 12 jarige valk kleurige ruin van 143,5 cm groot. Hij wordt onder het zadel gereden en is ook voor de koets. Onder het zadel is hij in de L1 gestart op wedstrijden en kent alle oefeningen tot de M1. Hierin is hij niet verder uitgebracht vanwege de ambities van de eigenaar. Hij is niet geschikt voor beginnende ruiters. Powerboy heeft zijn carrière vervolgd in de mensport. Hierin is hij uitgebracht op internationale samengestelde menwedstrijden. Powerboy vind het leuk om op buitenritten te gaan zowel onder het zadel als voor de kar. Hij heeft goede springcapaciteiten, maar door ambities van ruiter en eigenaar is hier nooit veel mee gedaan, maar dit vind hij wel heel leuk.
Powerboy is in het bezit van een FEI paspoort.
Powerboy is braaf op de trailer, vrachtwagen, bij de smit, dierenarts en tandarts. Hij heeft alleen 's zomers last van staart en manen eczeem
Prijsklasse 7.500 tot 12.500 euro.
Alle keuring toegestaan op kosten koper.

Stamboom

Vader Power and Paint
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ilaysa
Vader van moeder Leuns Veld's Lord
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.